Leksaker och mjukdjur på nätet

Alla som har barn vet att bland det bästa som finns som föräldrar är att skämma bort dem med nya leksaker, mjukdjur och annat som är kul och mysigt. Att gå till närmaste leksaksbutik och shoppa loss är förstås ett alternativ, men om man föredrar att handla på nätet kan det vara svårare att veta vart man ska vända sig för största möjliga utbud och lägsta möjliga priser. Här är en liten guide till några av de olika alternativen som finns för den som söker den perfekta leksaken eller mjukdjuret till sitt barn.

Pedagogiska leksaker

Det finns gott om leksaker som uppmuntrar kreativiteten och förbättrar motoriken. Det första man tänker på kanske är Lego men det finns även gott om andra leksaker med liknande funktion. För de mindre är givetvis Lego DUPLO ett bra alternativ, men Brio Träjärnväg uppmuntrar också till kreativ lek för de lite yngre. För de äldre finns det avancerade byggsatser för olika åldersgrupper och Lego passar ju alla åldersgrupper, till exempel Lego Technic och Lego Mindstorm för de äldre!

Tradera

På Tradera hittar man, tvärtemot vad många tror, faktiskt inte bara begagnade leksaker. Det finns faktiskt en stor mängd säljare som specialiserar sig på sprillans nya produkter till riktigt låga priser, något som är möjligt eftersom de har väldigt låga omkostnader när de säljer genom Tradera. Oavsett vad dina barn gillar för leksaker finns det garanterat något som passar här – var bara noga med att kolla upp säljarens historik och feedback innan du slår till!

Lekmer

Lekmer är en av de mest välkända leksaksbutikerna på nätet, och här kan man vara säker på att sajten håller vad som lovas. Utbudet är enormt och det finns något för alla smaker; det spelar ingen roll om det är dockor, byggleksaker eller mjukdjur man söker. Förutom leksaker finns det även många andra användbara produkter för den som har barn, exempelvis kläder, vagnar med mera. Passa på att köpa mycket på samma gång så sparar du in på frakten!

Leksakskungen

Leksakskungen är en mycket användbar sajt som samlar leksaker från många olika butiker på samma ställe. På så vis kan man enkelt bläddra sig fram till det man söker utan att behöva besöka de olika butikerna var för sig. Det är även perfekt om man tänkt köpa något men inte är riktigt säker på vad – då kan Leksakskungen vara en riktigt bra inspirationskälla. Butikerna som är med på sajten är bland de största i Sverige, välkända och garanterat pålitliga.

Presentkort

Vet man inte vad man ska ge bort i presentkort kan ett presentkort vara en bra gåva. Om presentkortet är till ett barn kan man förtydliga lite vad det är denna får genom att till exempel skicka med bilder på några exempel vad barnet kan byta sitt presentkort mot. Eller skicka med en leksakskatalog och förklara att presentkortet går att byta mot något i katalogen som motsvarar samma värde. Har man möjlighet kan man alltid följa med barnet till en leksaksaffär och där tillsammans med barnet komma överrens om en lämplig leksak.
Det går att köpa presentkort hos BR Leksaker eller till exempel hos Toys R Us. Du kan även skapa helt egna presentkort hos Alla Presentkort.